Struer Wakeboardklub Logo

Om Struer Wakeboardklub

Struer Wakeboardklub er foreningen, der samler alle wakeboardinteresserede i Struer og omegn.

Klubben benytter sig af Cable Fun Struers lokaler, og det er muligt at benytte udlejningsudstyret, når man er medlem af foreningen.

Vi træner mandage fra kl 17:00 - 20:00, og der vil være en træner/instruktør til stede ved enhver træningsaften, så der er gode muligheder for at lære noget nyt, hvis du møder op til træningerne! ;)

Hvad koster det at blive medlem?

Det koster 400 kr. at blive medlem af Struer Wakeboardklub og er gældende for én sæson (april-oktober).
Hvis du ikke har dit eget udstyr, kan du leje udstyr af CableFun.
Våddragt, hjelm og vest for 25 kr. og wakeboard for 25 kr.

Medlemskab betales i klubhuset ved Cable Fun. (Betalingskort og MobilePay)

Hvis du melder dig ind på en åbningsdag, må du stå ’gratis’ på dagen.
Eksempel:

Hvis du møder op hos Cable Fun en lørdag og melder dig ind i klubben for 400 kr., så kan du stå hele lørdag inkl. udstyr og herefter er du velkommen til vores træningsaften hver mandag. 😊

Støttemedlemskab
Hvis du har lyst til at støtte klubben, kan du blive støttemedlem for 100 kr. for én sæson. Som støttemedlem er du velkommen til vores sociale arrangementer, men du kan ikke bruge vores faciliteter.

Medlemskab betales i klubhuset ved Cable Fun. (Betalingskort og MobilePay)

Hvornår kan jeg så stå på wakeboard?

Når du er medlem i Struer Wakeboardklub kan du benytte dig af kablet til vores træningsaftener mandage fra kl. 17:00 - 20:00. Følg med på vores Facebook-side!

Struer Wakeboardklub Logo